Yoga op het werk

Door yoga op het werk te beoefenen krijg je de kans om tijdens de werkuren je gezondheid in balans te brengen. De bewegingsleer van yoga maakt je gewrichten soepel, versterkt de spieren, stimuleert je organen zodat ze beter functioneren, verhoogt je concentratie en het maakt je positiever. Yoga nodigt uit tot ontspanning om met vernieuwde krachten, concentratie en ‘n glimlach het 2de deel van je dag tegemoet te gaan.

 

 

 

Zittend werk is belastend voor de rug, de schouders en de hals. Langzaam maar zeker breng je je hoofd steeds dichter naar je computerscherm en zak je geleidelijk naar positie met een bolle bovenrug. Wat je kunt zien als een vooroverbuiging. Omdat we tijdens de les veel tijd besteden aan zachte achteroverbuigingen verleng je de rug opnieuw naar een rechte positie. De diepgelegen houdingsspieren worden versterkt en helpen je om langer en op een ontspannen manier recht te blijven zitten. Dit oogt niet alleen mooi maar is ook heel belangrijk voor het optimaal functioneren van het centraalzenuwstelsel.

 

 

We versterken de kracht in armen en benen, brengen doorbloeding naar alle delen van het lichaam, verstevigen de botten, verbeteren het evenwicht en hebben de intentie om vanuit zachtheid de ademhaling te verlengen. Op afspraak kan er in uw bedrijf een gratis stressverlagende, soepelmakende, gezondheidsverbeterende, proefles gegeven worden. De lessen worden afgestemd op de groep. Het is niet nodig om na de les te douchen. Prijs: 90 euro voor 60 minuten.

 

 

 

Op verzoek stuur ik u de gegevens van contactpersonen van bedrijven waar urban spirit wekelijks de yoga@work lessen verzorgt .

klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.